Beauty

CRYOTHERAPIE VOOR VERJONGING

Cryotherapie is een zeer effectieve technologie die wordt gezien als een goed bewaard geheim om jong te blijven. Cryotherapie kan jou helpen in het behouden van een jeugdige uitstraling door het verminderen van rimpels, fijne lijntjes en ouderdomsvlekjes. Cryotherapie stimuleert de collageenproductie in de diepere lagen van de huid waardoor je huid er gladder, steviger en jonger uit gaat zien. Cryotherapie zorgt voor een shockreactie in het lichaam waardoor bloedcirculatie en immuunsysteem worden gestimuleerd en het zenuwstelsel een boost krijgt. Blijf jong en zorg ervoor dat jouw uiterlijk past bij jouw innerlijke kracht door middel van Cryotherapie!

HUIDKWALITEIT

Regelmatig gebruik van cryotherapie als aanvulling op jouw trainingsritueel en levensstijl zal zorgen voor een gladdere, strakkere en fittere uitstraling. Fijne rimpels zullen verminderen als gevolg van geregenereerde cellen en optimale productie van collageen. Naast een verbeterde huidkwaliteit en verjonging van je uitstraling zal Cryotherapie ervoor zorgen dat je metabolisme wordt verhoogd. Dit zorgt voor verminderde vetophopingen en een verbetering van de huidelasticiteit, waardoor cellulitis duidelijk minder zichtbaar wordt.

WERKING

Tijdens een cryotherapiebehandeling wordt de huid blootgesteld aan extreem koude temperaturen. De huidcellen geven signalen af aan de hersenen dat er zeer plotselinge verandering plaatsvindt en de hersenen zullen er alles aan doen de balans te bewaren om een zo goed mogelijke overlevingstoestand te creëren door alle huidfuncties te resetten en te normaliseren. Hierdoor zal de huid met meer cellulaire energie en een verbeterde voedingsstoffenaanvoer en doorbloeding zichtbaar beter gaan functioneren. De huid heeft van nature een bepaalde spankracht en elasticiteit. Door tijd en externe factoren kunnen deze uit balans raken en niet optimaal functioneren. Cryotherapie zorgt ervoor dat de onderliggende musculatuur van de huid weer op de juiste spanning komt te staan waardoor plooien en futloosheid worden verminderd. Daarbij worden ontstekingen zoals bij puistjes, acne en rosacea verminderd en zie je erg snel resultaat.